Σχολικό Πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙΟΥ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2017
Στις 11 και 12 Μαρτίου έγιναν στο ξενοδοχείο ACROPOL στις Σέρρες οι ημιτελικοί αγώνες σκακιού Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος.
Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα μεταξύ των Γυμνασίων, την πρώτη θέση και το κύπελο πήρε και φέτος η ομάδα σκακιού του Σχολείου μας με τους: Παρσαλίδη Εμμανουήλ, Σταμάτη Βασίλειο, Σταμάτη Ιωάννη, Μιχαηλίδου Μαγδαληνή, Βαλτατζή Χρήστο και Μακέδο Ιωάννη και έτσι πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς αγώνες που θα γίνουν στις 8 και 9 Απριλίου στο Λουτράκι Κορινθίας.
Στο Ατομικό Πρωτάθλημα τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο πήρε ο μαθητής της Α΄ τάξης Μακέδος Ιωάννης και την ένατη θέση ο Βαλτατζής Χρήστος, επίσης μαθητής της Α΄τάξης.
Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τους ευχόμαστε
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ευχαριστούμε θερμά τον Κο Ξυλούδη Ηλία για το φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες που πρόσφερε στο Σχολείο μας.