Ρίγη συγκίνησης και χαράς πλημμύρισαν σήμερα, Τρίτη 27 Μαΐου 2025, το γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, όταν οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Α3 της Α’ Γυμνασίου εισήλθαν αιφνιδιαστικά στον χώρο, κρατώντας στα χέρια τους συμβολικά ενθύμια με σκοπό να εκφράσουν την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη τους προς τους εκπαιδευτικούς τους.
Η αυθόρμητη αυτή κίνηση, γεμάτη αγάπη και σεβασμό, αποτέλεσε μια από τις πιο φωτεινές στιγμές της φετινής σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές τίμησαν τους καθηγητές τους για την αδιάκοπη προσφορά, την καθοδήγηση και τη στήριξη που τους παρείχαν σε όλη τη διάρκεια του έτους, αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις που αναπτύσσονται μέσα στη σχολική κοινότητα βασίζονται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη, σεβασμό και αληθινό ενδιαφέρον.
Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές του Α3 για την τόσο όμορφη και ουσιαστική αυτή πράξη. Μας υπενθυμίζει πως η εκπαιδευτική διαδικασία δεν περιορίζεται μόνο στη μετάδοση γνώσεων, αλλά αγγίζει βαθιά την ψυχή και την καρδιά.
Σας ευχόμαστε από καρδιάς κάθε πρόοδο και επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Να συνεχίσετε να πορεύεστε με ήθος, ευγένεια και ευγνωμοσύνη — όπως ακριβώς κάνατε σήμερα.